Siirry suoraan sisältöön

Torstai on TTC-päivä!

TURKU TRAIL CHALLENGE 2023

Turku Trail Challenge tulee jälleen! Tällä kertaa tarjolla on kuusi toinen toistaan siistimpää polkujuoksuskabaa. Vuosi 2023 on Turku Trail Challengelle muutosten tuulien aikaa: Päivä on vaihtunut torstaiksi ja järjestelytoimikunta on laajentunut! Olemme saaneet houkuteltua järjestelyihin mukaan toisen yhteisön, Kunnon Suunnan!

Tervetuloa mukaan nauttimaan matalalla kynnyksellä polkujuoksujuhlasta!


AJANKOHTAISTA:

  • Tarkennettu aikataulua: Jälki-ilmoittautuminen paikan päällä klo 17:30 mennessä ja numerolaput noudettavissa klo 17:45 asti. Saavuthan paikalle siis viimeistään klo 17:45!
  • Lisätty tieto palkinnoista. Kokonaiskilpailun parhaille Intersportin lahjakortit seuraavasti: 1. 60e, 2. 40e ja 3. 20e. Lisäksi arvotaan kuusi 20 euron arvoista lahjakorttia.
  • Kausikortteja mahdollista tilata ennakkoon sähköpostitse info@jatkuvaliike.fi.

1. Luolavuoren Lähtölaukaus Trail 20.4.

Luolavuoressa pamautellaan vuoden ensimmäiset TTC:n lähtölaukaukset. Iso lössi koossa taas varmasti, kun huhu on kiirinnyt pitkin Turun maita ja mantuja. Tarjolla on joka iikalle joko mukavaa löytkyttelyä tai tulisempaa taistoa Luolavuoren polkuja pitkin. Tutustu reittikarttaan alta ja sinkoa paikalle!

Huom. Jälki-ilmoittautuminen paikan päällä klo 17:30 mennessä ja numerolaput noudettavissa klo 17:45 asti.

Hymy huulessa!

2. Runosmäen Rutistus Trail 27.4.

Taitaa käydä niin, että torstaiyönä saattaa monta polkujuoksun ystävää Turun alueella rutistaa tyynyään silkasta kisajännästä. Vivahteikas ja polkurikas Runosmäen metsikkö tarjoaa tänäkin vuonna oivan ympäristön kirmata menemään muutaman kilometrin verran. Tule jättämään kaikkesi Runosmäen urille!


3. Hirvensalon Hevostelu Trail 4.5.

Hirvensalon rinteet kutsuvat polkujuoksijoita luokseen! Trail Challenge -kansa pääsee vierailemaan ensimmäistä kertaa Hirvensalon jylhiin maisemiin. Näissä maisemissa mieli lepää, mutta reisi ei niinkään… Onneksi ylämäen jälkeen tulee aina alamäki, tai sitten uusi ylämäki!


4. Mälikkälän Mätötys Trail 11.5.

Raikas Mälikkälän metsä huutaa taas juoksijoitaan viime vuoden tapaan kokeilemaan millaista mättöä siellä on luvassa. Reitti myötää kivasti tasaisempaa tannerta, mikä on varmasti tervetullutta viime viikon jälkeen. Nivelet huutakoot hoosiannaa viimeisillä metreillä, sillä periksi ei anneta!

Huom. Pysäköinti Prismalla (Viilarinkatu 3), josta lyhyt käppäily kisakeskukseen (Metsäkyläntie 66). Keskukseen pääsee myös pyörällä.


5. Pirunpesän Pinkaisu Trail 25.5.

Noniin ja sitten onkin aika pinkaista Pirunpesän poluilla! Luvassa täysin uusi maasto Trail Challengen ystäville, joten tarjolla varmastikin erittäin yllätyksellistä polkujuoksua. Jotta suuremmilta järkytyksiltä vältyttäisiin, voimme ystävällisesti tehdä pieniä paljastuksia. Reitti on suhteellisen tasainen ja polkujen kulkukelpoisuus erittäin monipuolinen. Joo, eiköhän siinä ollut riittävästi paljastuksia. Loput näette sitten paikan päällä! JES!


6. Kerttulan Kepitys Trail 1.6.

Vimosta viedään kevään osalta. Tällä kertaa lähdetään raivaamaan Raision puolelle polkuja, jotak ovat kauniimpia ja tallattavampia kuin Raisio itsessään, joka on kuin itäsaksalaisen kaalikauppiaan unesta. Noh, oli miten oli kepittäkää vastustajanne, älkää itseänne.