Siirry suoraan sisältöön

HANSAN HILPAISU sisäsuunnistus 10.3.

Sisäsuunnistukset jatkuvat Hansan Hilpaisulla kauppakeskus Hansassa. Korttelin sokkeloiset käytävät ja kerrokset haastavat kokeneemmankin sisäsprinttaajan. ”Oma liikehuoneisto” keskuksena on antanut ratamestarille mahdollisuudet kierrättää ratoja koko rahan edestä ylös-alas ja ympäri koko korttelin.

Ilmoittautumiset Irmassa tai alla olevan linkin kautta viimeistään 7.3. mennessä. Lähdöt kello 10.00 – 11.30 välisenä aikana tapahtumaa edeltävänä päivänä (09.03) julkaistavan lähtölistan mukaisesti. Jälki-ilmoittautuminen mahdollista paikan päällä.

Osanottomaksut 15€, alle 16-v 10€. Osanottomaksu on mahdollista suorittaa liikuntaedulla. Jälki-ilmoittautuminen paikanpäällä 20/15€.

Sarjat

Kultatalon Kuningas 30 rastia, kartankääntö rastilla 16

Nimensä mukaisesti vaativin ja haastavin, mutta taatusti myös palkitsevin. Koko hansakortteli kiertäen ja kaartaen, sekä myötä- että vastapäivään. kaikki kolot tutuiksi, karttaa vaihtaen ja kaikki portaat ylösalas. Hansan Hilpaisun vaikein, vaativin ja haastavin rata kartankäännöllä.

Erikin Emäntä 21 rastia

Kuninkaan vanavedessä kierretään kyllä korttelia kunnolla, mutta yksi kartta riittää tähän kortteliralliin. Ihan joka soppeen ei ole tarve päätään työntää. Hansan Hilpaisun keskivaikea rata osaaville nautiskelijoille.

Apteekkitalon Apulainen 16 rastia

Apulainen vielä tutustuu mistä osista tällainen kortteli koostuu. Ei ole niin kiire, ja portaikoistakin riittää ne suurimmat kertaalleen. Saattaa olla että Apulainen kaipaa opastusta kokeneemmalta korttelinkiertäjältä. Hansan Hilpaisun helpoin rata aloittelijoille ja heille joille vähempikin määrä portaita riittää.

Sisäänkäynti keskukseen Kristiinankadun puolelta, kauppakeskuksen sisäänkäynnin vasemmalta puolelta. Keskuksessa on käytössä yksi WC, suosittelemme käyttämään kauppakeskuksen julkisia WC:tä ennen suoritusta, kuitenkin rasteja vilkuilematta JA kaikki sisäänkäynti keskukseen kartan osoittamasta kohdasta. Kauppakeskuksen ovet avautuvat poikkeuksellisesti jo klo 9.30. Toivomme osallistujien käyttävän suorituksensa jälkeen hyväkseen kauppakeskuksen palveluita..

Suosittelemme tutustumaan tapahtumakeskuksessa esillä oleviin mallikarttoihin. Kauppakeskuksen kerrokset eivät mene ”perinteisen” selkeästi, vaan siirtyminen kerroksesta toiseen voi olla ainoastaan muutama porras. Keskuksen kerrosnumerointi poikkeaa kartan kerroskuvauksesta. G4 tasolle siirryttäessä on portaita enemmän kuin karttaan on voitu kuvata.

Karttaan on merkitty rastin järjestysnumeron perään rastikoodi. Radat menevät useaan kertaan ristiin, olkaa tarkkoina kiertojärjestyksen kanssa. Samoin joissain kohdissa saattaa silmiin osua useampikin rasti, tarkistakaa koodit!

Lähtö tapahtuu 0-leimasimesta lähtöluettelon mukaisesti. Maalissa muista tarkistaa listasta suosiko onni arvontapalkinnoissa?

Kaikkien rullaportaiden käyttö on ehdottomasti KIELLETTY!!!!

Paloturvallisuussyistä osa ovista on kiinni, mutta ovat normaalisti avattavissa kulkua varten. Nämä on kuvattu karttaan kulkuaukon symbolilla.

Tarjoilualueet on kuvattu suljetun alueen symbolilla. Kahvikupposella saa poiketa, jos suoritus sen sallii? Muuten nämä ovat kiellettyjä alueita, kuten myös normaalilla kielletyn alueen symbolilla kuvatut alueet (kuvassa sallittujen portaiden vieressä rullaportaat).

Kauppakeskus on normaalisti tapahtuman aikaan avoinna, huomioikaa muut kulkijat ja antakaa tietä keskuksen asiakkaille.

Pysäköinti

2 h ilmainen pysäköinti onnistuu Hansan omassa parkkihallissa Hansakorttelin uutiskirjeen tilaajille, lue lisää: https://hansakortteli.fi/info/pysakointi/