Siirry suoraan sisältöön

HANSAN HILPAISU sisäsuunnistus 10.3.

Sisäsuunnistukset jatkuvat Hansan Hilpaisulla kauppakeskus Hansassa. Korttelin sokkeloiset käytävät ja kerrokset haastavat kokeneemmankin sisäsprinttaajan. ”Oma liikehuoneisto” keskuksena on antanut ratamestarille mahdollisuudet kierrättää ratoja koko rahan edestä ylös-alas ja ympäri koko korttelin.

Ilmoittautumiset Irmassa tai alla olevan linkin kautta viimeistään 7.3. mennessä. Lähdöt kello 10.00 – 11.30 välisenä aikana tapahtumaa edeltävänä päivänä (09.03) julkaistavan lähtölistan mukaisesti. Jälki-ilmoittautuminen mahdollista paikan päällä.

Osanottomaksut 15€, alle 16-v 10€. Osanottomaksu on mahdollista suorittaa liikuntaedulla. Jälki-ilmoittautuminen paikanpäällä 20/15€.

Sarjat

Kultatalon Kuningas

Nimensä mukaisesti vaativin ja haastavin, mutta taatusti myös palkitsevin. Koko hansakortteli kiertäen ja kaartaen, sekä myötä- että vastapäivään. kaikki kolot tutuiksi, karttaa vaihtaen ja kaikki portaat ylösalas. Hansan Hilpaisun vaikein, vaativin ja haastavin rata kartankäännöllä.

Erikin Emäntä

Kuninkaan vanavedessä kierretään kyllä korttelia kunnolla, mutta yksi kartta riittää tähän kortteliralliin. Ihan joka soppeen ei ole tarve päätään työntää. Hansan Hilpaisun keskivaikea rata osaaville nautiskelijoille.

Apteekkitalon Apulainen

Apulainen vielä tutustuu mistä osista tällainen kortteli koostuu. Ei ole niin kiire, ja portaikoistakin riittää ne suurimmat kertaalleen. Saattaa olla että Apulainen kaipaa opastusta kokeneemmalta korttelinkiertäjältä. Hansan Hilpaisun helpoin rata aloittelijoille ja heille joille vähempikin määrä portaita riittää.

Sisäänkäynti keskukseen Kristiinankadun puolelta, kauppakeskuksen sisäänkäynnin vasemmalta puolelta. Keskuksessa on käytössä yksi WC, suosittelemme käyttämään kauppakeskuksen julkisia WC:tä ennen suoritusta, kuitenkin rasteja vilkuilematta JA kaikki sisäänkäynti keskukseen kartan osoittamasta kohdasta. Kauppakeskuksen ovet avautuvat poikkeuksellisesti jo klo 9.30. Toivomme osallistujien käyttävän suorituksensa jälkeen hyväkseen kauppakeskuksen palveluita..

Pysäköinti

2 h ilmainen pysäköinti onnistuu Hansan omassa parkkihallissa Hansakorttelin uutiskirjeen tilaajille, lue lisää: https://hansakortteli.fi/info/pysakointi/