Siirry suoraan sisältöön

Turku Trail Challenge

Turku Trail Challenge

Turku Trail Challenge on nimensä mukaisesti Turun alueella pyörivä vuosittainen polkujuoksu-cup, joka kokoaa yhteen alueen kaikentasoiset juoksijat. Turku Trail Challenge luo ensiluokkaiset olosuhteet tutustua kaupungin sykkeen tuntumassa sijaitseviin suosittuihin ulkoilualueisiin ja haastaa itsensä nostamaan sykettä lähelle äärirajaa.

Tervetuloa mukaan nauttimaan ja haastamaan itseäsi!

Yhteistyössä:


Turku Trail Challenge – SYKSY 2023

1. Impivaaran Irvistys 21.9.2023

Tämän syksyn polkujuoksut kirmaillaan Impivaaran takametsissä yhden, mutta sitäkin vauhdikkaammaan osakilpailun merkeissä. Kallionnyppylöitä ylittäessä saattaa deja vu pamahtaa päälle – olen ollut täällä ennenkin! Näppärimmät hahmottavatkin, että lähikonnuilla juostiin myös viime vuonna. Nyt vain kukkulan toisella puolella. Tervetuloa taas nauttimaan raastosta!

Numerolaput saa kilpailutoimistosta!

Kättä ylös ja kirmaamaan!

Turku Trail Challenge – KEVÄT 2023

1. Luolavuoren Lähtölaukaus Trail 20.4.

Luolavuoressa pamautellaan vuoden ensimmäiset TTC:n lähtölaukaukset. Iso lössi koossa taas varmasti, kun huhu on kiirinnyt pitkin Turun maita ja mantuja. Tarjolla on joka iikalle joko mukavaa löytkyttelyä tai tulisempaa taistoa Luolavuoren polkuja pitkin. Tutustu reittikarttaan alta ja sinkoa paikalle!

Huom. Jälki-ilmoittautuminen paikan päällä klo 17:30 mennessä ja numerolaput noudettavissa klo 17:45 asti.


2. Runosmäen Rutistus Trail 27.4.

Taitaa käydä niin, että torstaiyönä saattaa monta polkujuoksun ystävää Turun alueella rutistaa tyynyään silkasta kisajännästä. Vivahteikas ja polkurikas Runosmäen metsikkö tarjoaa tänäkin vuonna oivan ympäristön kirmata menemään muutaman kilometrin verran. Tule jättämään kaikkesi Runosmäen urille!


3. Hirvensalon Hevostelu Trail 4.5.

Hirvensalon rinteet kutsuvat polkujuoksijoita luokseen! Trail Challenge -kansa pääsee vierailemaan ensimmäistä kertaa Hirvensalon jylhiin maisemiin. Näissä maisemissa mieli lepää, mutta reisi ei niinkään… Onneksi ylämäen jälkeen tulee aina alamäki, tai sitten uusi ylämäki!


4. Mälikkälän Mätötys Trail 11.5.

Raikas Mälikkälän metsä huutaa taas juoksijoitaan viime vuoden tapaan kokeilemaan millaista mättöä siellä on luvassa. Reitti myötää kivasti tasaisempaa tannerta, mikä on varmasti tervetullutta viime viikon jälkeen. Nivelet huutakoot hoosiannaa viimeisillä metreillä, sillä periksi ei anneta!

Huom. Pysäköinti Prismalla (Viilarinkatu 3), josta lyhyt käppäily kisakeskukseen (Metsäkyläntie 66). Keskukseen pääsee myös pyörällä.


5. Pirunpesän Pinkaisu Trail 25.5.

Noniin ja sitten onkin aika pinkaista Pirunpesän poluilla! Luvassa täysin uusi maasto Trail Challengen ystäville, joten tarjolla varmastikin erittäin yllätyksellistä polkujuoksua. Jotta suuremmilta järkytyksiltä vältyttäisiin, voimme ystävällisesti tehdä pieniä paljastuksia. Reitti on suhteellisen tasainen ja polkujen kulkukelpoisuus erittäin monipuolinen. Joo, eiköhän siinä ollut riittävästi paljastuksia. Loput näette sitten paikan päällä! JES!


6. Kerttulan Kepitys Trail 1.6.

Vimosta viedään kevään osalta. Tällä kertaa lähdetään raivaamaan Raision puolelle polkuja, jotak ovat kauniimpia ja tallattavampia kuin Raisio itsessään, joka on kuin itäsaksalaisen kaalikauppiaan unesta. Noh, oli miten oli kepittäkää vastustajanne, älkää itseänne.


Turku Trail Challenge – SYKSY 2022

2022 syksyn kokonaiskilpailun Top 3:

Miehet 7km: 1. Antti-Pekka Leskinen, 2. Eero Heinonen, 3. Kalle Linnasaari

Naiset 7km: 1. Yvonne Gunell, 2. Anne Halkivaha, 3. Iida Reini

Miehet 14km: 1. Nico Kerkola, 2. Juha Hellsten, 3. Roni Piilinen

Naiset 14km: 1. Sanna Paukkunen, 2. Elina Luhta, 3. Anni Kuoppamäki


  • 1. Luolavuoren Luukutus Trail 10.8.2022

Kuvat ovat vapaasti käytettävissänne! Kuvia Instagramiin jaettaessa olisi suotavaa mainita @STPhotography, @jatkuvaliike ja @turkutrailchallenge 🙂


  • 2. Runosmäen Revittely Trail 31.8.

Kuvat jälleen vapaasti käytettävissänne! Kuvia Instagramiin jaettaessa olisi suotavaa mainita @esajuhani, @jatkuvaliike ja @turkutrailchallenge 😉


  • 3. Suikkilan Suttaus Trail 14.9.

Suikkilassa ylitellään taas soita ja kallioita TTC:n kolmannen osakilpailun merkeissä. Hiilihydraattitankkaus kannattanee aloittaa jo NYT, sillä helpolla ei tämäkään metsä tallaajaansa päästä. Jatketaan siitä mihin viimeksi jäätiin!


  • 4. Mälikkälän Mätkäys Trail 21.9.

TTC syksyn päättää Mälikkälän rata, jonka on teille suunnitellut ja koejuossut Pasi Ikonen. Oikaista ei saa tälläkään kertaa, vaan maaliin pääse nopeammin vain nostamalla jalkaa nopeammalla frekvenssillä. Pidetään yhdessä syksyn viimeinen turkulaisen polkujuoksun juhla!