Siirry suoraan sisältöön
This image has an empty alt attribute; its file name is somenelio-1024x962.png
Torstai on tänäkin syksynä TNC-päivä!

TNC SYKSY 2023

Tänäkin vuonna Intersport Skanssi tarjoilee yhteistyössä TNC:n kanssa palkinnot jokaiseen sarjaan!


Kupittaan Kuntoilu 2.11.

TNC syksy vuosimallia 2023 startataan käyntiin Turun sydämmestä, Kupittaalta! Kupittaanpuisto yhdistettynä Kupittaan kampukseen on tarjoillut viime vuosina suhteellisen mielenkiintoisia kokemuksia monille. Mitäköhän uutta lienee tänä vuonna luvassa?

Tilaa nyt kausikortti täältä:


Kakolan Kakoilu 9.11.

Kakolan vankilan miljöö kutsuu suunnistuksen ystäviä luokseen. Tämä erittäin moninainen alue tarjoaa mukavat lähtökohdat suunnistuselämykselle. Ratamestarina maailmanmestari Pasi Ikonen tulee tietenkin hyödyntämään nämä lähtökohdat parhaalla mahdollisella tavalla!

Ilmoittautuminen ennakkoon edellisiltaan mennessä!


Majakkarannan Mallailu 16.11.

Jaahas ja sitten Mallaillaan Majakkarannassa suuntakulmia oikeisiin astelukemiin. Välillä kannattaa nostaa katse ylös kartasta, ettei päädy Hauskoihin kotivideoihin pudottuaan reunalta suoraan Itämeren jääkylmään otteeseen.


Varissuon Vaellus 23.11.

Syyskauden puolen välin kunniaksi TNC-poppoo vaeltaa Varissuolle. Voi olla, että maanalaisessa jäähallissa ihmetellään, kun alkaa katto tärähtelyn vaikutuksesta värähtelemään, kun innokkaat suunnistusmieliset tamppaavat rastilta rastille Varissuon pimeässä illassa. Vissi ja varma on, että aivosoluja tullaan piiskaamaan tälläkin kertaa aivan riittämiin!


Raision Repäisy 30.11.

Reippain mielin Raisioon kävisi vaikka uudesta sloganista kaupungin imagoa nostattamaan, mutta tänä torstaina se olkoon vain suunnistusmielisten ajatuksissa. Nopeita askelia tarvitaan, jos mielii pyttyä nostaa, mutta radoista nauttimaan ovat kaikki halukkaat tervetulleita!

Info Raision kaupungintalolla, Nallinkatu 2


Kastun Kaahailu 7.12.

Kaasujalkaa on syksyn tuloksia katsellessa löytynyt vähän siltä sun tältä TNC-kävijältä, mikä oikeuttaa kaikille oikeuden tulla kokeilemaan jatkuuko jaloin kaahailu myös Kastussa. Urut auki vaan, mutta muistakaa taas ketkun ratamestarin jipot, jotka huolimatonta kaasuttelijaa saattaa pänniä illalla karttaa tutkaillessa.

YO-kylän Kyläily 14.12.

Kerttulin Kiritys 21.12.