Siirry suoraan sisältöön

TNC kevät 2022


Yliopiston Ylivoima 24.3.2022

Vimosia viedään, sanoi eräs Jatkuvan Liikkeen perustajajäsen, kun kevätkauden viimeistä TNC introa väkersi. Uudistunut yliopiston kampus on niin tykkiä sprinttikamaa, että sydän skippaa biitin sitä mielessä pyöritellessä. Teroittakaa nastarinne ja mielenne, pian paukahtaa Turun ytimessä! Pus och Kram!

BumtsiPum

Naantalin Löylytys 17.3.2022

Pimpom! Se on taas TNC ihan oven takana jo. SprinttiRiehasta jo tuttu Nuantali keplottelee sprinttimieliset Star Warsista tutulle pimeälle puolelle, eikä tämän TNC:n oikkujen selvittämiseksi ei riitä edes vihreän pikkuisen jedimestarin, Yodan taidot. Voima kantaa eteenpäin ja kompassi kohti pohjoista. You are the chosen one!

Katos, tätä on Naantali!

Runosmäen Rymäytys 10.3.2022

Haluatko kokemusten miljonääriksi? Jos vastaus on kyllä, suosittelemme asettamaan kompassin kärjen kohti Runosmäkeä ensi torstaiehtoona. Runosmäen betonimyllyn keskellä voi tulla äitiä ikävä, nimittäin kaikki voi näyttää yhtäkkiä yll-ätt-ä-vän samalta. Savumerkkejä ei kuitenkaan kannata alkaa lähettelemään, koska niistä ei Jatkuvan Liikkeen sudenpentupartio tajua hölkäsen pöläystäkään. Bin-go!

Ihan skutsia…

Majakkarannan Maukka 3.3.2022

Ensi torstaina on Majakkarannassa kuulemma Turun korkeimman talon lisäksi myös parhaat urheilubileet! Tulkaa humaltumaan ratojen koukeroista ja käymään jälkipelien kuumaa vääntöä siitä, kannattaako kaikki välit vetää vasemmalta vai oikealta. Oh boy!

Myllyä tarjolla!

Mäntymäen Mulju 24.2.2022

Se on menoa taas! Mikä jäi viime kerralla hampaankoloon, tekee tällä kertaa jo reikää kiilteeseen. Vai meneeköhän se nyt ihan noin… Se on taas challengerien aika pistää pilli soimaan koreiden suoritusten merkiksi ja tulla maalissa ivailemaan ratamestarin kyvyttömyydelle tuottaa tarpeeksi haastavaa materiaalia pinkojien illan ratoksi. Vamos!

Mäntymäen muljuisia maastokohteita!

GetWet in Kastu 17.2.2022

Kuten lontooksi sanotaan: to be honest, ei me haluta kastua. Paitsi tiukasta rastienhausta johtuvasta hikoilusta. Kastussa/Raunistulassa menee mieli ihan mukkelimakkelis. Sen verran kinkkistä tehtävää on taas tarjolla. Tule eksymään (vitsi)! Pidetään ittemme lämpiminä ja terveinä!

Mistä sinne ylös pääsee???

Varissuon Vedätys 10.2.2022

Terrrrrrvetuloa Varissuon maagiseen sprinttipyhättöön. Viikon kärvistely ilman TNC:tä purkautuu ilonkiljahduksin, kun huomaa Varissuon tarjoavan taas aivopähkinää muistin tueksi. Tarjottimella on tiukahkoa reitinvalintatehtävää ja vauhtia mallia ”Tukka pois päästä”.

Voihan jekku, mitä maastoa!

Tyyssijan Taival (Yo-Kylä) 3.2.2022

TNC-talvi pärähtää käyntiin pikaisella aikataululla ensimmäiseltä tuotantokaudelta tutussa Yo-kylän atmosfäärissä. Suunta on luonnollisesti edelleen tallella ja voiton fanfaarit tulevat kajahtamaan jokaisen mielessä, kun TNC:n maalileimasimessa taas Emitinsä käyttää saa. Toimistopäivien taattu vastakohta!

Uutuutena tarjoamme analyysiä reiteistä ja sähellyksestä!TCN 2021 SYKSY

Prologi 31.10.2021

Tästä tapahtumasta tiedotamme vielä erikseen, siihen asti pidämme kuitenkin esiripun visusti kiinni. Sen verran voimme sitä raottaa, että kyseessä tulee olemaan ennennäkemätön suunnistuskokemus, joka jakautuu kahteen tyystin erilaiseen osioon. Tulemme tarjoamaan monelle varmasti ainutlaatuisen elämyksen suunnistuksen saralla. Jotain voinee arvailla päivämäärästä…


Kakolan Karkaus 4.11.2021

Historian ensimmäinen tapahtuma suunniteltiin alkamaan kansallispyhätön portailta. Valitettavasti alue on menossa harjoittelukieltoon, joten valitsimme toiseksi parhaan vaihtoehdon aloitukseen.

Kaikki tiet vievät Kakolaan, jopa funikulaarin rata. Aivan sen välittömässä läheisyydessä pääsette starttamaan vaativaan kaupunkisprinttiin, jossa reitinvalintojen lisäksi koitellaan reisien kestävyyttä. Lyhyet tekniset välit yhdistyvät täällä pitkiin reitinvalintaväleihin, joissa on myös syytä lukea käyriä. Ehdottomasti yksi Turun parhaista ja kiinnostavimmista sprinttialueista


Martin Muilutus 11.11.2021

Turun yksi trendikkäimmistä asuinalueista tarjoaa myös haastavan sprinttialueen. Kerros- ja puutaloalueiden yllä kohoaa majesteetillisesti Martin kirkko, luoden oivan kiintopisteen vähemmän taitaville sprinttaajille. Muiluttaako Martti sinut, vai onko tilanne marraskuussa aivan päinvastainen?


Original Studentfest (Läntinen YO-kylä) 18.11.2021

Ylioppilaskylän sokkeloista selviävät virheittä vain kaikkein taitavimmat. Haastetta riittää, erityisesti vauhdin kasvaessa taitoihin nähden liian kovaksi. Ja vauhdinpidon alue mahdollistaa, mutta pitäkää myös pää jalkojen mukana. Samaistusvirheen mahdollisuus väijyy koko matkan, joten tarkkana saa olla heti lähdöstä aivan maaliin asti.


Raaka-Raision Revittely 25.11.2021

Sprinttikaravaani siirtyy Raaka-Raisioon hurvittelemaan keskustan ympyröihin. Luvassa on edelleen vauhdinpitoa ja tiukkoja käännöksiä, mutta päänvaivaa aiheuttaa myös keskustan monet ulottuvuudet. Lähdetään yhdessä luomaan valojuovaa naapurikaupungin yöhön.

Semmoista siellä Raisiossa on

Puolalan Pyrähdys

Tuomme osallistujat aivan Turun ydinkeskustaan, jossa upea Taidemuseo luo hienot puitteet yhdistetylle kaupunki- ja puistosprintille. Lyhyet, tekniset välit yhdistyvät kovavauhtisiin puistopätkiin. Ja mäellä kun ollaan, niin suuri osa matkasta taitetaan ylä- tai alamäkeen.

HUOM! Edenredin kortti toimii vastaisuudessa maksupäätteellämme!

Taidemuseonmäellä taitaa olla pian valo-show…

Luolavuoren Laskettelu 09.12.2021

TNC:n ensimmäinen maastosprintti, vaikkakin kyseessä on yhdistelmä puisto- ja maastosprinttiä, jossa myös tarjoillaan muutama rasti perinteistä kaupunkisprinttiä. Täällä tossu saa laulaa, jos vain reidet sallivat. Hyväkulkuiset ruohikot vaihtuvat lehtipuumetsiköihin, tunnet olevasi jossain aivan muualla kuin Turun liepeillä. Takuulla eksoottinen pimeäsprintti.

Huomioikaa matkojen pituudet!

Tarkkana rinteessä!

Kupittaan Källi 16.12.2021

Jos oli Luolavuorella metsäistä puistoa, niin nyt ollaan taatusti puistomaisessa puistossa. Vauhdinpitoa hillitsee tekninen kampusalue, jossa saa hetken miettiä reitinvalintojaan. Puistosprintti, jossa mietitään kulkua eri tasossa olevilla alueilla. Kupit taa ja tossu syönnille.

Kupittaalla kajahtaa!

Kerttulin JouluXtra 21.12.2021

Korvatunturilta asti kajahti huuto, kun Jatkuva Liike ilmoitti jakavansa etukäteisjoululahjan kaikille kilteille, mutta myös ei-niin-kilteille lamppupäille. Joulutunnelman virittäminen huippuunsa alkaa Kerttulin Lukion portailta, käy Turun keskiaikaisella hirttokukkulalla ja ajoa riittää vanhalle kasarmirakennukselle asti. Ilmo päättyy maanantaina 20.12. klo 23.59.

Kupittaalta oppineena, kaikki selvittävät vielä kiellettyjen karttamerkkien säännöt 😚

Lisäksi kausikorttien myynti tammi-maaliskuun tapahtumiin alkaa NYT. Viestillä nimi sähköpostiin info@jatkuvaliike.fi ja aikaisille madoille kausikortti taskuun jo Kerttulissa! (hinta 55€)

Kartan koko onkin A4, eikä A5, kuten ohjeessa valehtelemme.