”Kaikki haluaa TNC:hen” – kävijät

Prologi 31.10.2021

Tästä tapahtumasta tiedotamme vielä erikseen, siihen asti pidämme kuitenkin esiripun visusti kiinni. Sen verran voimme sitä raottaa, että kyseessä tulee olemaan ennennäkemätön suunnistuskokemus, joka jakautuu kahteen tyystin erilaiseen osioon. Tulemme tarjoamaan monelle varmasti ainutlaatuisen elämyksen suunnistuksen saralla. Jotain voinee arvailla päivämäärästä…


Kakolan Karkaus 4.11.2021

Historian ensimmäinen tapahtuma suunniteltiin alkamaan kansallispyhätön portailta. Valitettavasti alue on menossa harjoittelukieltoon, joten valitsimme toiseksi parhaan vaihtoehdon aloitukseen.

Kaikki tiet vievät Kakolaan, jopa funikulaarin rata. Aivan sen välittömässä läheisyydessä pääsette starttamaan vaativaan kaupunkisprinttiin, jossa reitinvalintojen lisäksi koitellaan reisien kestävyyttä. Lyhyet tekniset välit yhdistyvät täällä pitkiin reitinvalintaväleihin, joissa on myös syytä lukea käyriä. Ehdottomasti yksi Turun parhaista ja kiinnostavimmista sprinttialueista


Martin Muilutus 11.11.2021

Turun yksi trendikkäimmistä asuinalueista tarjoaa myös haastavan sprinttialueen. Kerros- ja puutaloalueiden yllä kohoaa majesteetillisesti Martin kirkko, luoden oivan kiintopisteen vähemmän taitaville sprinttaajille. Muiluttaako Martti sinut, vai onko tilanne marraskuussa aivan päinvastainen?


Original Studentfest (Läntinen YO-kylä) 18.11.2021

Ylioppilaskylän sokkeloista selviävät virheittä vain kaikkein taitavimmat. Haastetta riittää, erityisesti vauhdin kasvaessa taitoihin nähden liian kovaksi. Ja vauhdinpidon alue mahdollistaa, mutta pitäkää myös pää jalkojen mukana. Samaistusvirheen mahdollisuus väijyy koko matkan, joten tarkkana saa olla heti lähdöstä aivan maaliin asti.


Raaka-Raision Revittely 25.11.2021

Sprinttikaravaani siirtyy Raaka-Raisioon hurvittelemaan keskustan ympyröihin. Luvassa on edelleen vauhdinpitoa ja tiukkoja käännöksiä, mutta päänvaivaa aiheuttaa myös keskustan monet ulottuvuudet. Lähdetään yhdessä luomaan valojuovaa naapurikaupungin yöhön.

Semmoista siellä Raisiossa on

Puolalan Pyrähdys

Tuomme osallistujat aivan Turun ydinkeskustaan, jossa upea Taidemuseo luo hienot puitteet yhdistetylle kaupunki- ja puistosprintille. Lyhyet, tekniset välit yhdistyvät kovavauhtisiin puistopätkiin. Ja mäellä kun ollaan, niin suuri osa matkasta taitetaan ylä- tai alamäkeen.

HUOM! Edenredin kortti toimii vastaisuudessa maksupäätteellämme!

Taidemuseonmäellä taitaa olla pian valo-show…