Siirry suoraan sisältöön
Torstai on TNC-päivä!

TNC SYKSY 2022


Prologi 1.11.2022

TNC-kausi alkaa tänä vuonna hyvää tekemällä. Tapahtumassa ei ole osallistumismaksua, vaan vapaaehtoinen karttaraha. Tapahtuman tuotto lahjoitetaan lyhentymättömänä Ukrainan lasten hyväksi Pelastakaa Lapset ry:n kautta. Lähdöt klo 17-18.30 ja lähtö tapahtuu osoitteessa Yliopistonkatu 20, eli kävelykadulta Hansakorttelin sisäänkäynnin edestä.


YO-kylän Kyräily 3.11.2022

Ylioppilaskylän sokkeloista selviävät virheittä vain kaikkein taitavimmat. Haastetta riittää, erityisesti vauhdin kasvaessa taitoihin nähden liian kovaksi. Ja vauhdinpidon alue totisesti mahdollistaa, mutta pitäkää myös pää jalkojen mukana. Samaistumisvirheen mahdollisuus väijyy koko matkan, joten tarkkana saa olla heti lähdöstä aivan maaliin asti. Tällä kertaa tarjoilussa on alueen harvemmin käytetty itäinen kolkka, joka tulee piakkoin muuttumaan totaalisesti. Maisemaosio tarjoillaan ”tois pual jokke” Halistenkosken maisemissa.

MUISTUTUS: Autoteiden ylityksissä tärkeää on noudattaa karttamerkkejä ja yleistä turvallisuudentajua. Pidetään omasta päästä huoli<3


Kakolan Karaisu 10.11.2022

Kakolan pimeää varjoa halkoo torstai-iltana vain katu- ja otsalamppujen räväkkä valoshow. Lämmittäkää moottorinne hyvissä ajoin, sillä yskähdyksiä saatika koneen kiinnileikkuuta ei tuloslista katso hyvällä. RTM-aateli Pais von Ikonen väläyttää hymyään kaikille maaliin virheittä päässeille. Saattaa olla, että se omakin huulipari vääntyy muikeaan asentoon, jos viikon pääkisa menee ns. suoraan tötteröön.

Lähtisitkö kanssamme Kakolaan?

Varissuon Viritys 17.11.2022

Hulipatsuippa taas kaikki yölamppusamoilun ystävät. Ensi torstaina olisi taas korkea aika kerääntyä yhdessä läähättämään ja marinoimaan juoksulihaksiamme aimoannoksella happoa. Lähtökello kilkattaa aivokammioissa yön pimeinä tunteina ja sormi syyhyää jo vieroitusoireen merkkinä viikon mittaisesta kompassittomuudesta. Onneksi siihen tarjotaan naurettavan helppoa ratkaisua. Se ole kuin suunnistaa menemään! (TNC:ssä tietenkin)


Ilpoisten Ilottelu 24.11.2022

Oikealle vai vasemmalle? Taakse vai eteenpäin? Ylös vai alas? Muna vaiko kana? Siinäpä moni pulma ratkottavaksi. Yhteistä niille on se, että oikeaa vastausta ei niihin välttämättä löydy. Mutta sen sijaan työpaikan tai koulun kahviossa esitettyyn kysymykseen ”Tuletko sinäkin tänään TNC:n?”, ainoa oikea vastaus kuuluu: ”Yeesbox.” Ole kuin muut ja pingahda paikalle!


Kupittaan Kuopaisu 1.12.2022

Dippadappaduu, kroppasi suunnistaa haluu,

Onkohan tuo rastipiste talon kulma vaiko puu,

Jos et tule TNC:hen, sille buu,

Lehmä sanoo muu,

Kupittaalle tuu.


Raision Repäisy 8.12.2022


Liedon Lipsuttelu 15.12.2022


Vähä-Heikkilän Pikkujoulut 22.12.2022


Yhteistyössä: