Siirry suoraan sisältöön
Torstai on TNC-päivä!

TNC KEVÄT 2023

Ajankohtaista

  • Kiitos kaudesta! Nähdään ensi syksynä. Muistathan Jatkuva Liikkeen muut tahahtumat:

Kerttulin Kepitys 12.1.2023

Kajautetaan TNC-kevät 2023 alkaneeksi Kerttulin kulmilla. Trikoita venyttäessä kannattaa palauttaa mieleen uuden vuoden lupausten mantra, mikä ainakin meillä Jatkuvassa Liikkeessä menee osapuilleen näin: ”Mitä voin tällä kertaa tehdä paremmin?” Mielitekona voi olla ollut esimerkiksi jokaisen välin kierto vasemmalta, mutta tänä vuonna kannattaa nostaa katse myös oikeaan. Tule todistamaan oppimiskäyräsi nousu Kerttulin Bermudan neliöön. Jippikai!!

Mutkia matkassa?

Räntämäen Räpiköinti 19.1.2023

Räntiksessä räpiköidään, rapakunto viime vuoteen jää… Mietintämyssyn tehot kannattaa kääntää maksimille jo keskiviikko-iltana, että kone ei ala sauhuamaan heti ykköstä pummatessa. Ei vaiskaan, luotto ja tatsi on joka Iikalla kunnossa, ainakin mielikuvitusharjoituksissa, joita suurin osa varmasti harjoittaa torstain lounaalla. Tervetuloa!

Pimpelipom

Littoisten Leijunta 26.1.2023

Viuhvauh sanoo ilma, kun suunnistaja sitä virtaviivaisesti Littoisissa lähes leijuen halkoo. Summanmutikka ei ole kenenkään suunta, sillä karttamerkkien ymmärrys (paitsi eräillä ilmeisesti aidat ja muut kielletyt alueet) ja suuntavaisto ovat jo kehittyneet monien toistojen myötä lähes virheettömiksi. Tästä tapahtumasta voi Hoverboardin voi jättää suosiolla kotiin, nimittäin kyseisen kapistuksen tehot jäävät auttamatta kakkoseksi, kun vertailukohteeksi asettuu TNC-kävijä. Kaboom!

Kelepaa!

Kaarinan Kaatajaiset 2.2.2023

Tervetuloa Kaarinan Kaatajaisiin! Luvassa on täysin uutta ja vekkulia aluetta alkuun, kuntoportaat -rastiväli ja loppuun viime vuodelta tutumpaa aluetta. Sanoisin että luvassa on varsin mielenkiintoinen (ja lähempänä ohjeaikojen pituutta) sprinttitapahtuma. Tsemppiä erityisesti portaisiin! Portaiden nopeiden veijari palkitaan ruhtinaalisesti! 😉

Huom. ”Kuntoportaat” -rastivälin takia tapahtumassa on nastarikielto!

Semmosta se on!

Raision ToriTalkoot 9.2.2023

Torille käy Suomen kansan kopisevat askeleet aina merkittävien ja maamme kannalta voitokkaiden urheilutapahtumien jälkeen. Nyt Raision torilla tyylinäytteitä ei anneta suihkulähdepolskinnan muodossa, vaan markkinapaikan kulmilla piirrellään torstai-illan ratoksi sujuvia ja sukujuhlissa ylpeyttä herättäviä GPS-käyriä juoksujaloin. Kyseessä on kuitenkin ennen kaikkea itseilmaisun vahvin muoto, nimittäin mikään ei herätä vastaavia tunnetiloja kuin pienet tarkoituksen vastaiset kauneusvirheet käyrän muuten niin kauniissa muodoissa. Let the dogs out!

Luukuta!

Runosmäen Runoilu 16.2.2023

Oma maa mansikka, muu maa Runosmäki, vai miten se menee? Alkusoinnulliset riimit jääkööt suosiolla maaliin järjestäjien päälle syljettäväksi. Nimittäin virheiden syyt ovat aina ulkoisia ja niistä kannattaa syyttää aina jotain muuta kuin peilistä löytyvää kekkulia.

Hetkonen, mitkä virheet? Ei niitä TNC:ssä kukaan tee. Tai ainakaan myönnä tekevänsä. Maalissa nähdään!

Tarkkana kuin porkkana!

Kuuvuoren Kunnon Kaivuu 2.3.2023

Raipatirairai, hiihtelyn jälkeen on sopivan keväinen tunnelma jatkaa TNC:n toista tuotantokautta Kuuvuoren atmosfäärissä. Vipinää kinttuihin tarvitaan taas, kun eteemme nousee Kuuvuoren legendaariset kuntoportaat, joiden nopeimmalle pinkojalle on luvassa taas iso kunnianosoitus palkinnon muodossa. Varokaa vaan, nimittäin onkohan veri muuttuva betoniksi liiallisen porrassykäyksen saattelemana…

Kaasujaloille tarvetta!

Kastun Kastajaiset 9.3.2023

Kauden vimosia tikkailuja viedään! Jääköön kausi mieleemme onnistuneimpana suunnistuskokemuksena koskaan. Sen verran täytyy kuitenkin tsempata, että vaikka maali häämöttääkin, ei ole syytä hiljentää vauhtia vaan lisätä löpöä koneeseen ja leimata maalissa oman elämänsä TNC-sankarina.

Muistakaa pistää kalenteriin Jatkuvan Liikkeen muut kilpailut Turku City Adventure kesäkuussa ja Hansan Huohotus 19.3.!

Hurjaa!

TNC SYKSY 2022


Prologi 1.11.2022

TNC-kausi alkaa tänä vuonna hyvää tekemällä. Tapahtumassa ei ole osallistumismaksua, vaan vapaaehtoinen karttaraha. Tapahtuman tuotto lahjoitetaan lyhentymättömänä Ukrainan lasten hyväksi Pelastakaa Lapset ry:n kautta. Lähdöt klo 17-18.30 ja lähtö tapahtuu osoitteessa Yliopistonkatu 20, eli kävelykadulta Hansakorttelin sisäänkäynnin edestä.


YO-kylän Kyräily 3.11.2022

Ylioppilaskylän sokkeloista selviävät virheittä vain kaikkein taitavimmat. Haastetta riittää, erityisesti vauhdin kasvaessa taitoihin nähden liian kovaksi. Ja vauhdinpidon alue totisesti mahdollistaa, mutta pitäkää myös pää jalkojen mukana. Samaistumisvirheen mahdollisuus väijyy koko matkan, joten tarkkana saa olla heti lähdöstä aivan maaliin asti. Tällä kertaa tarjoilussa on alueen harvemmin käytetty itäinen kolkka, joka tulee piakkoin muuttumaan totaalisesti. Maisemaosio tarjoillaan ”tois pual jokke” Halistenkosken maisemissa.

MUISTUTUS: Autoteiden ylityksissä tärkeää on noudattaa karttamerkkejä ja yleistä turvallisuudentajua. Pidetään omasta päästä huoli<3


Kakolan Karaisu 10.11.2022

Kakolan pimeää varjoa halkoo torstai-iltana vain katu- ja otsalamppujen räväkkä valoshow. Lämmittäkää moottorinne hyvissä ajoin, sillä yskähdyksiä saatika koneen kiinnileikkuuta ei tuloslista katso hyvällä. RTM-aateli Pais von Ikonen väläyttää hymyään kaikille maaliin virheittä päässeille. Saattaa olla, että se omakin huulipari vääntyy muikeaan asentoon, jos viikon pääkisa menee ns. suoraan tötteröön.

Lähtisitkö kanssamme Kakolaan?

Varissuon Viritys 17.11.2022

Hulipatsuippa taas kaikki yölamppusamoilun ystävät. Ensi torstaina olisi taas korkea aika kerääntyä yhdessä läähättämään ja marinoimaan juoksulihaksiamme aimoannoksella happoa. Lähtökello kilkattaa aivokammioissa yön pimeinä tunteina ja sormi syyhyää jo vieroitusoireen merkkinä viikon mittaisesta kompassittomuudesta. Onneksi siihen tarjotaan naurettavan helppoa ratkaisua. Se ole kuin suunnistaa menemään! (TNC:ssä tietenkin)


Ilpoisten Ilottelu 24.11.2022

Oikealle vai vasemmalle? Taakse vai eteenpäin? Ylös vai alas? Muna vaiko kana? Siinäpä moni pulma ratkottavaksi. Yhteistä niille on se, että oikeaa vastausta ei niihin välttämättä löydy. Mutta sen sijaan työpaikan tai koulun kahviossa esitettyyn kysymykseen ”Tuletko sinäkin tänään TNC:n?”, ainoa oikea vastaus kuuluu: ”Yeesbox.” Ole kuin muut ja pingahda paikalle!


Kupittaan Kuopaisu 1.12.2022

Dippadappaduu, kroppasi suunnistaa haluu,

Onkohan tuo rastipiste talon kulma vaiko puu,

Jos et tule TNC:hen, sille buu,

Lehmä sanoo muu,

Kupittaalle tuu.


Raision Repäisy 8.12.2022

Onko naapurin ruoho vihreämpää vai raaempaa? Alkukauden turkulainen meno päättyy nyt, kun tämä sopuliryhmä päättää yhdessä tuumin suunnata nenännypykkänsä kohti Raaka-Raisiota. Järkätkäämme ensi torstaina taas naapurin tontilla mega-suunnistus-bileet, joita ei kanta-asukit unohda kuin vasta pääsiäisenä.


Liedon Lipsuttelu 15.12.2022

Paluu Jatkuva Liikkeen alkulähteille on käsillä. Läpsyttely on muuttunut lipsutteluksi, tiedä mikä onkaan ero niiden välillä. Deja vu saattaa molemmat koitokset kokeneita hämmentää, kun samat talon kulmat ja puiston penkit vilisee silmissä. Uusille kävijöille toivotamme hurjasti tsemppiä ja muistakaahan, lohtu-Vauhtikarkkia© saa taas maalista.


Vähä-Heikkilän Pikkujoulut 22.12.2022

Joulu on taas, joulu on taas, jalkamme täynnä happoo. Joulu on taas, joulu on taas, rasteja löytää tahtoo. Nyt sitä saa, nyt sitä saa, karttaa taas tarkkaan kattoo. Nyt sitä saa, nyt sitä saa, ei tarvi lahjaks juoksumattoo!

Hyvää joulua!


Yhteistyössä: